KFI søger Piccolo/Piccoline

Trives du i rollen som serviceminded blæksprutte, og bidrager du med positiv energi, der smitter af på dine kollegaer?

Du er muligvis i gang med et sabbatår fra studierne og har lyst til et spændende og selvstændigt job, inden du vender tilbage til skolebøgerne?

Et spændende og afvekslende fuldtidsjob Du får et alsidigt job, hvor du blandt andet får ansvaret for de opgaver, der får hverdagen til at fungere. Opgaverne vil være mangeartede og veksle mellem faste daglige rutiner og ad hoc-opgaver.

Du bliver en del af afdelingen Sekretariatet, som servicerer og understøtter kontorets medarbejdere i den daglige udførelse af KFI´s mange forretningsaktiviteter. Derudover bistår du vores kommunikationschef med en række opgaver.

Og eksempler på typiske opgaver vil være:

· Pasning af reception

· Intern og ekstern postekspedition

· Opdækning og afrydning ved møder og servicering af kaffeområder

· Kopi-, print og makuleringsopgaver

· Indløb og bud kørsel

· Hjælp med opsætning og håndtering af IT-udstyr, hvilket kræver et naturligt flair for IT

· Håndtering af merchandise

· Assistance ved diverse arrangementer herunder købmandsmøder, personaledage og lign.

· Opdatering af lister på købmænd og samarbejdspartnere

· Opsætning og korrektur på nyhedsbreve

· Sikre tidsplaner samt overholdelse af deadlines

37 timer om ugen i et år Der er tale om et fuldtidsjob (mandag-fredag), der er tidsbegrænset frem til august 2022. Da vi har brug for dig over sommeren, er det ikke muligt at afholde en længere sommerferie.

Er du vores nye kollega?

Du er udadvendt, serviceminded, imødekommende og har godt humør. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er omhyggelig og ansvarsbevidst med dine opgaver og udviser ansvar og diskretion. Der vil være forskellige budopgaver, der kræver kørekort og bil.

Vi forventer desuden, at du har flair for IT og behersker fejlfrit dansk i skrift og tale.

Kan du se dig selv arbejde med ovennævnte opgaver, kan vi tilbyde dig en gennemsnitlig arbejdsuge på 37 timer (ekskl. pauser) fordelt fra mandag til fredag. Der kan sjældne gange blive tale om overarbejde.

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen eller har behov for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Michella Bennett på telefon 51589212.

Ansøgning Vi indkalder til samtaler løbende med henblik på snarlig ansættelse.

Yderligere oplysninger: KFI Erhvervsdrivende Fond tilbyder gode ansættelsesvilkår, et godt arbejdsklima og gode kolleger. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Ansøgning sendes til job@kfi.dk.