Uddeling fra KFI flytter Nærdemokrati ud hos købmændene

Nærhed og sammenhængskraft fylder meget i den offentlige debat i disse år. Det samme gør købmandens betydning for lokalområderne i Danmark. Derfor samler fem selvstændige købmænd, der er en del af Dagrofa-koncernens dagligvarekæder SPAR og Min Købmand, de lokale borgere til debat og fællesspisning forud for det kommende kommunalvalg. Arrangementerne skal være med til at øge både det lokalpolitiske engagement og det lokale fællesskab og tjene til inspiration for andre.

 

Det er Min Købmand Vils i Morsø Kommune, SPAR Bækmarksbro i Lemvig Kommune, SPAR Agerskov i Tønder Kommune, SPAR Tikøb i Helsingør Kommune og Min Købmand Nyrup i Odsherred Kommune, som arrangerer de fem Nærdemokratiarrangementer forud for kommunalvalget til november.

 

– For KFI er det afgørende at understøtte de frie købmænd og butikkernes rolle som lokale mødesteder og samlingspunkter. Som værter for møderne bidrager købmændene til dialogen og det lokale demokrati. Det er en understregning af det drive og engagement, der kendetegner de fri købmænd. Derfor er det en stor glæde for os at bidrage til projektet med en uddeling, siger Terje List.