Legat

Legat til købmand

REMA-købmand Max Skov Hansen modtog i slutningen af april KFI Erhvervsdrivende Fonds legat på 50.000 kr. Max Skov Hansen driver REMA 1000 på Søndre Fasanvej i Valby, København.

Legatet gives til en købmand, der har ydet en ekstraordinær indsats. I begrundelsen for valget af Max Skov Hansen hedder det blandt andet: ”Max Skov Hansen har med stort engagement været med til at uddanne og udvikle fremtidige købmænd samt lagt et stort arbejde i at nedbringe madspild. Ved overrækkelsen af prisen uddybede adm. direktør i KFI, Jesper Loiborg, begrundelsen for valget af Max Skov Hansen: ”Du engagerer og motiverer dine medarbejdere med dit eget, gode eksempel. Du hjælper eleverne med at lære, hvad godt købmandskab er. Du er et forbillede internt i REMA 1000, og du er med til at tiltrække unge mennesker til branchen. Samtidig er du engageret i det omkringliggende samfund. Det har du blandt andet vist ved at arbejde aktivt for at mindske madspild og sørge for at overskudsvarer gives til trængende i stedet for at blive smidt ud.”

Sidst, legatet blev uddelt, gik det til René Povlsen, MENY i Rønde, som en anerkendelse af hans arbejde med at fremme lokalt producerede varer og hans løbende udvikling af varesortimentet.

Fakta

Beløb
50.000 kr.
År
2018

Kontaktpersoner