Erhverv

Geels Plads 12, 2830 Virum

Beskrivelse

• Lyst og pænt lejemål med tør kælder
• Mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der
• Toilet og tekøkken i kælderen
• Placering på Geels Plads med et godt menneskeflow
• Gode par­ke­rings­mu­lig­he­der og tæt på station

Flot erhvervslokale på en aktiv plads i Virum.
Velkommen til dette skønne lejemål på Geels Plads. Lejemålet som er en del af en større bygningen, har med mange forskellige typer af erhverv – heriblandt Lagkagehuset og Meny som tiltrækker mange kunder. Lejemålet ligger i stueetagen, der qua lokalets opbygning og behagelige lysindfald er oplagt detail med mange for­bi­pas­se­ren­de.

Den stilrene, pudsede facade skaber et pænt og moderne første­hånd­s­ind­tryk, hvilket sammen med de store facadevinduer drager kunderne tættere på og vækker interessen. Der er samtidig et rigtig fint indkig til din butik, hvor du får nemt med at vise din butik frem på en pæn og tiltalende måde.

I kælderen er der toiletter og køk­ken­fa­ci­li­te­ter, ligesom der er plads til opbevaring i det øvrige disponible rum. Bemærk også, at der er plads foran butikken til at stille lidt varer udendørs, hvis det skulle matche dine behov.

Liv og stemning med en praktisk placering
Det er centralt i Virum, at man finder Geels Plads, og her er der en fin gen­nem­strøm­ning af mennesker. Der er også flere andre butikker, som trækker kunder til i form af eksempelvis Meny, en farvehandler, Matas og en frisør. Det er også en Lagkagehuset og takeaway, som også gør det let for medarbejdere at få lidt til frokostpausen.

En anden bonus er den store par­ke­rings­plads med to timers gratis parkering, som giver kunderne tid til at udforske området. For bilisterne er det en fordel, at der er under fem minutters kørsel til motorvejen, og derudover er der knap 200 meter til Virum Station med S-togs­for­bin­del­ser til København.

Endelig er der idræts­fa­ci­li­te­ter, skov og park lige i nærheden, hvis det er noget, der kan inspirere dig til din kommende butik.

Oplysninger

Bolig

Geels Plads 12
2830 Virum

Størrelse

Areal: 171

Økonomi

Årlig leje kr. 141.250 ekskl. moms.
Årlig drift kr. 26.334 ekskl. moms.

Henvendelser omkring leje
af ejendomme kan ske til

Georgrafisk spredning efter værdi

Vi ejer og administrerer 162 ejendomme med 391.000m² udlejningsareal og ca. 1.100 lejemål.

I størstedelen af ejendommene er der mindst et lejemål med en dagligvareforretning, og KFI er i alt udlejer til ca. 150 dagligvarebutikker, heraf godt 100 selvstændige købmænd.

KFI er den største uafhængige udlejer til danskdagligvarehandel.

John Wagner

Bestyrelsesmedlem

Ledelseserhverv

Adm. direktør for DSK 1995-2023. Best.fmd. Fonden af 1. oktober 1959. Næstfmd. VANA – dansk emballageansvar. Best.medl.: Økologisk Landsforening og Dansk Selskab for Virksomhedsledelse. Medlem af Advisory Board Stop Spild af Mad.

Særlige erfaringer og kompetencer

Sagkyndig dommer i Sø- og Handelsretten (markedsføring og konkurrenceret). Tidligere medlem af en række udvalg og kommissioner på det erhvervspolitiske område og generalsekretær for Det konservative Folkeparti, politisk redaktør på Jyllands-Posten, Weekendavisen, Børsens Nyhedsmagasin og Berlingske samt medlem af DR’s bestyrelse.

Jesper Eigen Møller

Bestyrelsesmedlem

Ledelseserhverv

Fmd. Den Nationale Storebæltskomité, Thornæs Destilleri ApS og Entrepreneurship Denmark. Fmd. Linkfire A/S og The Speedrecruiters Company A/S. Næstfmd. Brøndbyernes IF Fodbold A/S. Best. medl. Fonden Ungdomsbureauet og Konsolidator A/S.

Særlige erfaringer og kompetencer

Erfaring indenfor bestyrelsesarbejde, ledelse, markedsføring og salg af dagligvarer.
Tidl. direktør hos Coca-Cola, ISS og Toms Gruppen. Tidligere fmd. for Dansk Industri.

Michael Christiansen

Næstformand

Ledelseserhverv

CEO Cim Invest ApS og Cim Invest 2 ApS. CFO og partner i PriceShape A/S. Best. fmd. Golf Experten og Price Shape A/S. Næstfmd. Dagrofa ApS. Best. medl.: Unisport og BYGMA Gruppen A/S.

Særlige erfaringer og kompetencer

Lederstillinger i dansk dagligvarehandel og detailhandlen (IDdesign, Fakta og Silvan) og har bl.a. beskæftiget sig indgående med placering, køb, drift og finansiering af detailhandelsbutikker, samt onlinesalg og digitalisering af interne processer.

Bo Rygaard

Bestyrelsesformand

Ledelseserhverv

Adm. direktør Dreyers Fond. Best. fmd.: Netcompany A/S, Opti Group Int., SKAMOL Int., KV Fonden og Richters Fond. Næstfmd. Statens Ejendomsselskab A/S. Best. medl.: Fondenes Videnscenter, HusCompagniet Group, Wexøe A/S og Gad Andresen Fonden.

Særlige erfaringer og kompetencer

Erfaring indenfor dagligvarehandel, ejendomme og fonde: Koncerndirektør i hhv. Nordisk Film, Fazer International, Rockwool International og Duni International samt formand for Parken Sport & Entertainment A/S og Huscompagniet A/S

“Et resultatet af tre fusionerede fonde, med et fælles mål om at støtte den frie købmand”

Vores historie

KFI Erhvervsdrivende Fond, tidligere Købmændenes Finansieringsinstitut, er 
oprindeligt stiftet i 1955. KFI arbejder for at styrke de selvstændige købmænds position i
 Danmark og stiller lejemål, finansielle ydelser og uddelinger til rådighed for købmændene.

Ambitionen er at foretage de størst mulige og mest effektive uddelinger til
støtte for købmændene med udgangspunkt i fondens økonomiske resultater.
 De seneste 5 år har KFI uddelt 772 mio. kr. til de selvstændige købmænd i Danmark.

Fondens indtægter kommer primært fra en portefølje af erhvervs-og 
beboelsesejendomme. KFI ejer og administrerer 162 ejendomme med ca.
 391.000 m2 udlejningsareal og ca. 1.100 lejemål.

I størstedelen af ejendommene er der mindst et lejemål med en
dagligvareforretning, og KFI er i alt udlejer til ca. 150 dagligvarebutikker, heraf
 godt 100 selvstændige købmænd.

KFI er den største uafhængige udlejer til dansk
 dagligvarehandel.

Mission

KFI’s mission er at stille lokationer og finansielle ydelser til rådighed for den frie købmand samt at uddele midler til denne under hensyntagen til bæredygtige løsninger

Vision

KFI’s vision er at styrke den frie købmands position

Derfor arbejder vi for, at:

  • Spille en aktiv rolle i forhold til de selvstændige købmænd sammen med øvrige aktører
  • Sikre høj gennemsigtighed i muligheder og betingelser for finansiering
  • Opretholde en stærk finansiel kapacitet for at sikre evnen til at tilbyde konkurrencedygtig finansiering på langt sigt
  • Opretholde en balanceret kapitalstruktur for at sikre evnen til at tilbyde konkurrencedygtig finansiering på langt sigt
  • Kunne stille krav om brug af kvalificeret rådgivning i  forbindelse med samarbejde om lokationer og finansielle ydelser
  • Tilbyde konkurrencedygtige lokationer og finansielle ydelser gennem et højt kendskab til den enkelte købmands muligheder
  • Bidrage aktivt til at styrke de selvstændige købmænd og finansiere købmænd, der vurderes at have et langsigtet potentiale
  • Finansiere aktiviteter, hvis effekt er en styrkelse af alle  selvstændige købmænd