Ejendomsportefølje

Privat, detail og erhverv

I KFI udvikler vi ejendomme til både privat, detail og erhverv. På tværs af landet udlejer vi til mere end 150 dagligvarebutikker, heraf godt 100 selvstændige købmænd. Det gør os til Danmarks største uafhængige udlejer til dagligvarehandlen

0
mio. kr.

Investeret i ejendomme i 2022

0
Ejendomme
0
Selvstændige købmænd

Fordelt over hele Danmark

Vores udviklingsprojekter

Toftegårds Plads

På hjørnet af Vigerslev Allé og Gl. Køge Landevej ud til Toftegårds Plads har KFI opført en helt ny ejendom med butik og beboelse. Den centrale beliggenhed i Valby husede engang Toftegårds Bio, der siden blev indrettet til MENY-butik.

Ejendommen er på 9200 kvm med 7300 kvm boliger, parkeringskælder og detailhandel i stueplan, hvor MENY åbner butik den 15. marts. Beboerne i lejlighederne flytter ind fra 2. april 2024.

9.200 m2
Total

7.300 m2
Bolig

2.100 m2
Erhverv

Domus Vista

I 2010 erhvervede KFI stueetagen og første sal i Domus Vista på Frederiksberg med henblik på udvikling. Førstesalen blev senere frasolgt og efter en renovering af centerdelen samt ombygning og udvidelse af MENY-butikken er sidstnævnte nu blandt de største i Danmark.

Centret er fuldt udlejet med veldrevne butikker og øget kundetilstrømning. I samarbejde med de øvrige ejere og Frederiksberg Kommune arbejder KFI med planer om flere boliger og grønne arealer i området ved ejendommen.

7.125 m2
Total

0 m2
Bolig

7.125 m2
Erhverv

S&E Huset

S&E huset på hjørnet af Nordre Fasanvej og Frederikssundsvej ved Nørrebro Station i København er en ikonisk bygning med en markant beliggenhed. Den er opført i beton i 1970 og inspireret af brutalismen. Ejendommen har gennemgået en omfattende renovering og huser Danmarks største Jysk, en helt ny REMA 1000 og fitness.dk. 

7.388 m2
Total

0 m2
Bolig

7.388 m2
Erhverv

Vi har ejendomme i hele landet

Vi ejer og administrerer 162 ejendomme med 391.000m² udlejningsareal og ca. 1.100 lejemål.

Alle vores ejendomme

Her kan du se en komplet oversigt over KFI’s ejendomme

 • Alle ejendomme
 • Bornholm
 • Fyn
 • Jylland
 • Sjælland

Finsensvej 86, Frederiksberg

Bygningen er opført i 1942, og fremstår som en markant hjørneejendom i sin oprindelige arkitektur med facader i pudset beton og gennemgående facadevinduer.

Æbeløgade 20, 2100 København Ø

Ved indgangen til 2018 købte KFI hjørneejendommen Æbeløgade 20, Omøgade 3-5 og Venøgade 2, 4 og 8 på Østerbro i København.

Toftegårds Plads, Valby

På hjørnet af Vigerslev Allé og Gl. Køge Landevej ud til Toftegårds Plads opfører KFI en helt ny ejendom med butik og beboelse.

Har du spørgsmål til vores ejendomme?

Kontakt

Georgrafisk spredning efter værdi

Vi ejer og administrerer 162 ejendomme med 391.000m² udlejningsareal og ca. 1.100 lejemål.

I størstedelen af ejendommene er der mindst et lejemål med en dagligvareforretning, og KFI er i alt udlejer til ca. 150 dagligvarebutikker, heraf godt 100 selvstændige købmænd.

KFI er den største uafhængige udlejer til danskdagligvarehandel.

John Wagner

Bestyrelsesmedlem

Ledelseserhverv

Adm. direktør for DSK 1995-2023. Best.fmd. Fonden af 1. oktober 1959. Næstfmd. VANA – dansk emballageansvar. Best.medl.: Dansk Selskab for Virksomhedsledelse. Medlem af Advisory Board Stop Spild af Mad, Madkulturen og Aveny-T.

Særlige erfaringer og kompetencer

Sagkyndig dommer i Sø- og Handelsretten (markedsføring og konkurrenceret). Tidligere medlem af en række udvalg og kommissioner på det erhvervspolitiske område og generalsekretær for Det konservative Folkeparti, politisk redaktør på Jyllands-Posten, Weekendavisen, Børsens Nyhedsmagasin og Berlingske samt medlem af DR’s bestyrelse.

Jesper Eigen Møller

Bestyrelsesmedlem

Ledelseserhverv

Fmd. Den Nationale Storebæltskomité, Thornæs Destilleri A/S, Entrepreneurship Denmark, Linkfire A/S og Konsolidator A/S. 

Særlige erfaringer og kompetencer

Erfaring indenfor bestyrelsesarbejde, ledelse, markedsføring og salg af dagligvarer. Tidl. direktør hos Coca-Cola, ISS og Toms Gruppen. Tidligere fmd. for Dansk Industri. Tidl. næstfmd. Brøndbyernes IF Fodbold A/S.

Michael Christiansen

Næstformand

Ledelseserhverv

CEO Cim Invest ApS og Cim Invest 2 ApS. CFO og partner i PriceShape A/S. Best. fmd. Golf Experten og Price Shape A/S. Næstfmd. Dagrofa ApS. Best. medl.: Unisport og BYGMA Gruppen A/S.

Særlige erfaringer og kompetencer

Lederstillinger i dansk dagligvarehandel og detailhandlen (IDdesign, Fakta og Silvan) og har bl.a. beskæftiget sig indgående med placering, køb, drift og finansiering af detailhandelsbutikker, samt onlinesalg og digitalisering af interne processer.

Bo Rygaard

Bestyrelsesformand

Ledelseserhverv

Adm. direktør Dreyers Fond. Best. fmd.: Netcompany A/S, Opti Group Int., Sovino Brands, KV Fonden og Richters Fond. Næstfmd. Statens Ejendomsselskab A/S. Best. medl.: Fondenes Videnscenter, Real Care fonden, Wexøe A/S samt Knud & Dagny Gad Andresen Fonden.

Særlige erfaringer og kompetencer

Erfaring indenfor dagligvarehandel, ejendomme og fonde: Koncerndirektør i hhv. Nordisk Film, Fazer International, Rockwool International og Duni International samt tidl. fmd. for Parken Sport & Entertainment A/S og Huscompagniet A/S.

“Et resultatet af tre fusionerede fonde, med et fælles mål om at støtte den selvstændige købmand”

Vores historie

KFI Erhvervsdrivende Fond, tidligere Købmændenes Finansieringsinstitut, er 
oprindeligt stiftet i 1955. KFI arbejder for at styrke de selvstændige købmænds position i
 Danmark og stiller lejemål, finansielle ydelser og uddelinger til rådighed for købmændene.

Ambitionen er at foretage de størst mulige og mest effektive uddelinger til
støtte for købmændene med udgangspunkt i fondens økonomiske resultater.
 De seneste 5 år har KFI uddelt 772 mio. kr. til de selvstændige købmænd i Danmark.

Fondens indtægter kommer primært fra en portefølje af erhvervs-og 
beboelsesejendomme. KFI ejer og administrerer 162 ejendomme med ca.
 391.000 m2 udlejningsareal og ca. 1.100 lejemål.

I størstedelen af ejendommene er der mindst et lejemål med en
dagligvareforretning, og KFI er i alt udlejer til ca. 150 dagligvarebutikker, heraf
 godt 100 selvstændige købmænd.

KFI er den største uafhængige udlejer til dansk
 dagligvarehandel.

Mission

KFI’s mission er at stille lokationer og finansielle ydelser til rådighed for den selvstændige købmand samt at uddele midler til denne under hensyntagen til bæredygtige løsninger

Vision

KFI’s vision er at styrke den selvstændige købmands position

Derfor arbejder vi for, at:

 • Spille en aktiv rolle i forhold til de selvstændige købmænd sammen med øvrige aktører
 • Sikre høj gennemsigtighed i muligheder og betingelser for finansiering
 • Opretholde en stærk finansiel kapacitet for at sikre evnen til at tilbyde konkurrencedygtig finansiering på langt sigt
 • Opretholde en balanceret kapitalstruktur for at sikre evnen til at tilbyde konkurrencedygtig finansiering på langt sigt
 • Kunne stille krav om brug af kvalificeret rådgivning i  forbindelse med samarbejde om lokationer og finansielle ydelser
 • Tilbyde konkurrencedygtige lokationer og finansielle ydelser gennem et højt kendskab til den enkelte købmands muligheder
 • Bidrage aktivt til at styrke de selvstændige købmænd og finansiere købmænd, der vurderes at have et langsigtet potentiale
 • Finansiere aktiviteter, hvis effekt er en styrkelse af alle  selvstændige købmænd